Ege Kaf Kaf yasağı

Kaf Kaf yasağı

29.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta, 5 yıldır süren transfer yasağını kaldırarak kadrosuna takviye yapmaya çalışan Karşıyaka, 9 isimle daha uzlaşmaya vardı. İmza vermeye yanaşmayan isimlerle görüşmelerin ise devam ettiği belirtildi

Kaf Kaf yasağı

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 5 yıldır süren transfer yasağını borçlu olduğu eski futbolcu, antrenör ve çalışanlarıyla anlaşarak geçici olarak kaldırıp kadrosuna takviye yapmaya çalışan Karşıyaka, 9 isimle daha uzlaşmaya vardı.

İzmir temsilcisi alacaklı olan eski futbolcuları Mehmet Akgün, Tugay Kırcalı, Mehmet Sıddık İstemi, Cenk Güvenç, Onur Bayramoğlu, Adnan Güngör, Cafercan Aksu ve Yiğit Yavuz’a alacaklarının yüzde 25’ini ödeyerek tek transfer dönemliğine muvafakatname imzalarını aldı. Kulüpten oyuncu temsilcisi olarak alacağı bulunan Kaf Kaf’ın eski futbolcusu Ulaş Ortakaya ise yüzde 50 indirim yaptı. Daha önce anlaşmaya varılan eski futbolculardan Mahmut Temür ve Abdülhamit Yıldız’a da ödemeleri yapıldı.

Taraftarlar ödeme yaptı

Yeşil kırmızılı kulüpte eski futbolculardan Cenk Güvenç’e muvafakatname vermesi için yapılan ödemeyi taraftar gruplarından 80’ler Grubu, Tugay Kırcalı’ya da gerekli ödemeyi KSKList’in yaptığı açıklandı.

Kaf Kaf’ta daha önce Yelkenbiçer ailesi, eski kaleci Ersin Aydın’a, Mustafa Özçakar ise Onur Alkan’a ödeme yapmıştı. İzmir ekibinde Futbol Federasyonu kanalıyla alacakları kesinleşip transfer yasağına neden olan 96 ismin büyük çoğunluğuyla anlaşılırken, paralarının tamamını isteyip tek dönemliğine imza vermeye yanaşmayan isimleri ikna görüşmeleri sürüyor.