Ege KalDer, gençlere güveniyor

KalDer, gençlere güveniyor

04.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç ile yola devam ediyor.

KalDer, gençlere güveniyor

Sürdürülen ve planlanan çalışmaları paylaşan Kılıç, ‘En değerli projelerimizden birisi’ diyerek tanımladığı GençKal projesi ile söze başladı. Üniversitelerle birlikte GençKal topluluklarını oluşturduklarını belirten Kılıç, “GençKal topluluğu genç üniversite öğrencilerinin istihdama hazırlanmadan önce iyi bir birey olmayı öğrendikleri bir okul aslında. Kendi yönetim kurulu olan bir alt örgütümüz diyebiliriz artık” dedi.
Büyükşehir’le işbirliği
MiniKal projesinde meydana gelen gelişmeleri de anlatan Kılıç, “İlköğretim çağındaki çocuklara ‘Sorumlu birey, sorumlu vatandaşlık, gezegenin bir parçası olma sorumluluğunu nasıl öğretiriz?’ diye yola çıkmıştık. Hedefimiz devlet okullarıydı ancak pandemi nedeniyle ara verdik. Projeyi İzelman’ın 12 kreşinde hayata geçirme kararı aldık, yakında çalışmalar başlıyor” diye konuştu.
Büyükşehir ile işbirliklerinin bu yıl yapılacak Sürdürülebilirlik Zirvesi ile devam edeceğini sözlerine ekleyen Kılıç, “Denizli bölgesinde yaptığımız işbirlikleri ve tanıtım faaliyetleri ile üye kazanımı konusunda da çok yol aldık. Bu yayılımı 2022 yılında diğer yakın coğrafyada sürdüreceğiz. Kalite bilincinin artırılmasını sağlamak önceliklerimiz arasında” ifadelerini kullandı.