Ege Kaliteyi artıracak yeni işbirlikleri

Kaliteyi artıracak yeni işbirlikleri

01.02.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve şirketleri ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi arasında hizmet üretiminde kalite ve sürdürülebilirliğin artırılması çalışmaları başlatıldı. Farklı şirketlere farklı projeler önerilirken, 2022 yılı içinde bir ‘Sürdürülebilirlik Zirvesi’ yapma konusunda fikir birliğine varıldı.

Kaliteyi artıracak yeni işbirlikleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin her noktasında kaliteli hizmeti her zaman yükseltme hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Bu anlamda KalDer ile birlikte çalışmaktan memnun olduklarını söyleyen Soyer, “KalDer’in geliştirdiği projeleri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde uygulamanın, KalDer ile birlikte projeler geliştirmenin kent açısından da faydalı olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Belediyeler önemli’

2019 yılında KalDer üyesi olan Büyükşehir’in, üye iştirak şirketleriyle beraber 2022 yılında kent ve kent kültürüne katkı koyacak işbirliklerini görüştüklerini söyleyen KalDer İzmir Şubesi Başkanı Dr. Senem Kılıç ise, “KalDer olarak, toplam kalitenin yükseltilmesi ve belediye gibi hizmet üreten kurumların sürdürülebilirlik noktasında verimliliğin arttırılması için sürdürülebilirlik ilkelerine dayalı projeler geliştiriyoruz. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

İlk proje anaokuluna

İlköğretim ve anaokulu çağındaki çocukları özenli iletişim kuran, zorlaşan koşullara uyum sağlamakta zorlanmayan, dünyanın daha iyi bir yer olabileceğine ve bunun gerçekleşmesine etkisi olabileceğine inanan güçlü bireyler haline dönüştürmeyi hedefleyen ‘Minikal Projesi’nin İZELMAN anaokullarında da uygulanabileceğinin görüşüldüğünü söyleyen Kılıç, “Diğer Belediye şirketlerinin hizmet kalitesinin yükseltilmesi konusunda da çalışmalarımız sürüyor, bu yıl içinde onları da Büyükşehir Belediyesi’ne sunacağız” diye konuştu.