Ege #Karşıyaka savaşıyor

#Karşıyaka savaşıyor

25.10.2017 - 03:24 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da, taraftar Müjdat Bilgiç’in başlattığı kampanya çığ gibi büyüyor. Karşıyaka’da mali kriz nedeniyle para toplamaya başlayan taraftar, önceki gece sosyal medyada #KarşıyakaSavaşıyor etiketiyle kampanyayı Türkiye gündemine taşıdı

#Karşıyaka savaşıyor

Karşıyakalı taraftarlar, Müjdat Bilgiç’in mali kriz nedeniyle başlattığı kampanyaya beklenenin üzerinde ilgi gösterdi, sosyal medyadaki etiket sayesinde ünlü isimler de katkıda bulundu. Toplanan parayla dün 34 bin euro’luk ikinci dosyayı kapatan yeşil kırmızılılar, yarın son dosyayı da kapatmak için kampanyanın devam edeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Sosyal medyada başlatılan #KarşıyakaSavaşıyor etiketinin yankı uyandırdığını belirten Müjdat Bilgiç, “Para toplama kampanyasıyla başlayan ve ‘Karşıyaka Savaşıyor’ etiketiyle devam eden kampanyamız, Türkiye’ye yayıldı. Binlerce tweet atıldı ve 2 saat boyunca Türkiye gündeminde 3. sırada yer aldı” dedi.

Kampanyaya, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyakalı eski futbolcular Orhan Ovacıklı ve Necati Yılmaz, eski Karşıyaka Teknik Direktörü Atilla Güneş, eski Karşıyaka Basketbol Antrenörü Hakan Demir, Levent Köstem, Alp Kırşan, Altan Gördüm de katıldı. Adana Demirspor, Kocaelispor ve Ankaragücü taraftarlarının da destek olduğunu kaydeden Müjdat Bilgiç, “Büyük destek gördük. Camia büyüklerimize ve yardım kampanyamıza destek verenlere teşekkür ediyorum. Üçüncü dosyamızı da kapatıp birleşerek ileriye bakmak istiyoruz” diye konuştu. Bilgiç, Karşıyaka Belediyesi’nden ve siyasi partilerden de destek beklediklerini sözlerine ekledi.