Ege ‘kazanmanın zamanı geldi’

‘kazanmanın zamanı geldi’

15.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 3 maçtır galibiyete hasret kalan ve lider Mersin İdmanyurdu’yla arasındaki 8 puanlık farkı kapatamayan Karşıyaka, Elazığspor’u mağlup edip devreyi mutlu bitirmeyi planlıyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Taraftarımıza sevinç yaşatacağız” dedi.

‘kazanmanın zamanı geldi’

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 3 maçtır galibiyete hasret kalarak lider Yeni Mersin İdmanyurdu’yla arasındaki 8 puanlık farkı kapatamayan Karşıyaka, bu hafta Entegre Solar Elazığspor’u mağlup edip devreyi mutlu bitirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Kamp tesislerde

Grupta ilk yarının son haftasına 28 puanla Play Off hattında 5. sırada giren yeşil kırmızılılarda Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Öne geçip uzun süre önde götürdüğümüz Kütahyaspor deplasmanında galibiyeti son dakikalarda kaçırarak sahadan beraberlikle ayrıldık. Artık kazanma vaktimiz geldi. Bu hafta Elazığspor’u yenerek devreyi iyi bitirmeyi istiyoruz. İç sahada taraftarımızla 3 puanı alacağız” dedi.

Tecrübeli teknik adam, “Devre arası kısa bir dönem olacak. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ndeki şartlarımız gerçekten çok iyi. Antalya’da ocak ayında şiddetli yağışlar nedeniyle antrenman ve özel maçlara elverişsiz durum oluşabiliyor. Kampa gitmeyip tesislerde kamp yapacağız. İkinci yarıya çok iyi bir hazırlık dönemiyle başlaşacağız” diye konuştu. Dinçel, “Göreve geldiğimizde de söylemiştim. Karşıyaka camia, kulüp ve taraftar olarak bu ligin takımı değil. İkinci yarı bu takım daha farklı olacak. Bizim yönümüz bir üst lig. Sezon bittiğinde de bunu başarmış olacağız. Hedefi belirledik, sırada bunu sahada uygulamak var” diye konuştu.