Ege ‘Konu Göztepe ise gerisi teferruat’

‘Konu Göztepe ise gerisi teferruat’

16.04.2023 - 06:50 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarının startını Göztepe’de verdi. 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tekrardan İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Kaya, Göztepe Taraftar Grubu’nun daveti üzerine gittiği semtte büyük bir coşkuyla karşılandı.

‘Konu Göztepe ise gerisi teferruat’

Göztepe’nin bir taraftarı olarak kulübün ve camianın taleplerini yerine getirme noktasında canla başla çalışmaya devam edeceğini belirten Kaya, “Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleler ortada. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nu davalar açarak engellemeye kalktılar, istemediler, yaptırmayız dediler ama biz yaptık. İşte eser burada, Göztepemiz için yükseldi. Torbalı’daki tesisler için tahsis ettirdiğimiz araziyi geri aldılar, içine buğday ekip poz verdiler. Yine engellediler, şimdi taraftarın tepkisiyle geri adım atmış gibi görünüyorlar ama yine yaptırmazlar. Onu da biz çözeriz, kimse merak etmesin. Söz konusu İzmir olunca, söz konusu Göztepemiz olunca geri kalan her şey teferruattır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İnciraltı’na tesis

İnciraltı’ndaki planlama çalışmalarının neticesinde,  Göztepe ve diğer İzmir kulüpleri için spor alanları ve tesis imkanları doğacağını ifade eden Atilla Kaya, “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun İzmir’den adaylığı da bu noktada büyük bir şans.İzmir’de spora verdiğimiz destekler yeni dönemde de artarak devam edecek. Elimiz çok güçlü. İzmir sporu altın çağını yaşayacak” dedi.