Ege Konut fabrikası

Konut fabrikası

27.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

600 milyon dolarlık yeni yatırım için çalışmalara başladıklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak projenin inşasında 5 bin kişiye de istihdam sağlanacağını dile getirdi

Konut fabrikası

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketlerinden Folkart, İzmir’in yeni kent merkezi Bayraklı’da 600 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yeni proje; özel işlevler, anıt ağaçlar, çarpıcı peyzaj ayrıntılarıyla donatılmış 27 bin metrekarelik yeşil alanıyla da benzerlerinden sıyrılacak. Mimari çalışmalarda son dokunuşlar gerçekleştirilirken özel tanıtım ofisinin inşaatı da başladı. Örnek dairelerin yer alacağı ofis tamamlandığında, satış süreci de talep toplama aşamasıyla beraber ilerleyecek.

Haberin Devamı

Çok yakışacak

Ruhsat alarak inşaat faaliyetlerini başlattıklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Projenin inşaatı süresince 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacağız. Bu heyecanlı yolculuğa, özenle aylardır hazırlanıyoruz. Henüz adını paylaşmadığımız bu mega projenin mimari çalışmalarını sonlandırmak üzereyiz. Güzel İzmirimize çok yakışır, en üst çizgide bir proje ortaya çıkacak. Bu değerli yatırımın, İzmir için uğur getirmesini, projemizin kent siluetinde harika estetik duruşu ile yeni bir güzellik simgesi olmasını diliyorum. Sürprizlerimize hazır olun” dedi.

Vega kazandırdı

Geçtiğimiz günlerde konutları teslim ettikleri Folkart Vega projesine de değinen Sancak, “Şehrin yıldızı Folkart Vega da, önceki projelerimizde olduğunu gibi müşterilerine ve yatırımcılara ciddi kazanç getirdi” diye konuştu.

Haberin Devamı

İddialı proje

Mimar Gökhan Altan Altuğ liderliğinde TAGO Mimarlık imzası taşıyan proje, İzmir yeni kent merkezinin en gözde noktasında yer alıyor. Körfez manzaralı, 330 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip proje; kulvarında İzmir’in en büyüğü, Türkiye’nin ise en iddialısı olma özelliğini taşıyor. Toplam bin 625 konut ve 70 ticari alandan oluşacak proje; çok özel bir çarşı, örnek yeşil alanlar, farklı işlevdeki yaşam merkezleri, dinlence, eğlence ve kültür noktaları, gastronomi mekanları, spor merkezleri, SPA ve havuzlar ile taçlanacak. Folkart projenin görsellerini önümüzdeki dönemde kamuoyuna detaylarıyla sunacak.