Ege KSK, İskender’e emanet

KSK, İskender’e emanet

19.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kaf Kaf, teknik direktörlüğe Ufuk İskender’i getirdi. İskender, “Bu büyük camiayı ekip arkadaşlarımla en iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi

KSK, İskender’e emanet

TFF 3. Lig’e düşen Karşıyaka’da teknik direktörlük görevine Ufuk İskender getirildi. Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan, Futbol Şube Başkanı Hakan Çeliker ve 7 kişilik yeni futbol şube yönetimiyle Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde bir araya gelen İskender’le 1 yıllığına anlaşmaya varıldı. Futbolculuk kariyerinin ardından İstanbulspor ve Çaykur Rizespor’da antrenörlük yapan 51 yaşındaki teknik adam, 2009-2012 yılları arasında Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir’de altyapılar ve A takımda görev aldı.

Haberin Devamı

Pazarlık devam ediyor

Karşıyaka’ya hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu söyleyen Ufuk İskender, “Türkiye’nin değil Dünya’nın en büyük camialarından b irisi olan Karşıyaka’yı ekip arkadaşlarımla en iyi yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sabah akşam tek işimiz çalışmak olacak” dedi. Öte yandan yönetimin, alacağı bulunan Ofoedu’yla pazarlıkları sürdürüyor.