Ege Liderlik, ödülle taçlandırıldı

Liderlik, ödülle taçlandırıldı

21.06.2017 - 06:33 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük su ürünleri üreticisi Kılıç Holding, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ‘2016 yılı ihracat ilk 1000’ listesinde ilk 100’de yer alması sebebiyle ödülünü, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden törenle aldı.

Liderlik, ödülle taçlandırıldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 24. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleşti.

94. sırada yer aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), geçtiğimiz günlerde açıkladıkları İlk 1000 İhracatçı Firma-2016’da sıralamaya giren firmalara törenle plaketlerini verdi. Bu araştırmaya göre, 2016 yılı ihracat rakamlarına göre 94. sırada yer alan Kılıç Holding şirketlerinden KLC Gıda, sektöründeki liderliği de kimseye bırakmamış durumda.

Kızıltan, törenle aldı

Uzun süredir sektöründe ve ülke genelinde yüksek ihracat rakamlarıyla Türkiye’nin önemli şirketlerinden biri olan KLC Gıda adına ödülü Kılıç Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden aldı.