Ege Milli pilot şaşırtmadı

Milli pilot şaşırtmadı

27.06.2018 - 22:22 | Son Güncellenme:

Opel Corsa OPC Cup’ın 3. sezonunun ilk ayak yarışında İstanbul Park’ta 1. olan ve sezonun ilk kupasını kaldıran Milli pilot Ümit Ülkü, “Pistlerde görsel bir şölen yaşatmak istiyoruz” dedi

Milli pilot şaşırtmadı

Milli pilot Ümit Ülkü Opel corsa OPC Cup’ın 3. sezonunun İstanbul’da yapılan ilk ayak yarışında 1. oldu ve kürsüye çıkarak ilk kupasını aldı. Ülkü, bugüne kadar 2’si tırmanma, 7’si pist olmak üzere 10 kez şampiyon oldu.

Haberin Devamı

İki derece birden

Yarış günü ilk sıradan piste çıkan Ülkü, gün içinde yapılan yarışlarda bir 1.’lik bir de 3.’lük derecesi elde etti. Ülkü Motorsport Takım Kaptanı Ümit Ülkü “Opel OPC Cup yarışlarında, bu sezonun ilk yarışında İstanbulpark’ta 1.’lik ve 3.’lük alarak sezona güzel puanlarla başladık. Amacımız pistlerde görsel bir şölen yaşatmak” dedi. Opel Corsa OPC Cup sırasıyla TOSFED Körfez Yarış Pisti, İzmir Ülkü Park ve Kenan Sofuoğlu Yarış Pisti’lerinde koşulacak. Son iki ayak ise tekrar Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek.

Aydın filesine takviye

Voleybolda Sultanlar Ligi’nin yeni ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, smaçör Ecem Alıcı’nın ardından Ukraynayalı pasör Darya Chmil Özbek ve libero Sedef Sazlıdere’yi renklerine bağladı. Türk statüsünde oynayan 1.88 boyundaki Darya, geçen sezon Sarıyer Belediyespor’da forma giydi. Sedef ise Seramiksan’dan transfer edildi.