Ege Müjde verdi, temel attı

Müjde verdi, temel attı

29.11.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Uşak’ta Kalfa Korusu’nda yapımı başlanılan Çocuk Kent Merkezi’nin temelini attı.

Müjde verdi, temel attı

Programa; Uşak Valisi Turan Ergün, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uşaklıların keyifle zaman geçirebileceği alanda trafik eğitim parkı, sıfır atık eğitim merkezi, dene yap atölyeleri, macera parkuları ile yürüme ve bisiklet yollarının yer alacağı belirtildi. Uşaklılara yeni stat müjdesi veren Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve öngörüsüyle her alanda bir devrim gerçekleştirdiklerini söyledi. Kasapoğlu, projede pek çok spor branşını kapsayan ve gençler başta olmak üzere bütün halka imkan sunulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, Uşaklı vatandaşlara yeni stat müjdesini vererek çalışmalara başlandığını açıkladı. Kasapoğlu, “Uşak, emeğin sembolü bir şehir. Ama Uşak’ı emekle, mücadeleyle, alın teriyle olduğu kadar sporla da bir marka şehir olması için pek çok yatırım yaptık. İnşallah bir stat da kazandıracağız” diye konuştu.