Ege Müstakbel Damat, İzmirlilerle buluştu

Müstakbel Damat, İzmirlilerle buluştu

17.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstinyePark İzmir’de açılan Renk Sineması, ‘Müstakbel Damat’ filminin galasına ev sahipliği yaptı. 

Müstakbel Damat, İzmirlilerle buluştu

Yönetmenliğini ve başrolünü İlker Ayrık’ın üstlendiği filmin kadrosu, İzmirliler tarafından ilgiyle karşılandı. Sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan oyuncular, hayranları ile bol bol özçekim de yaptı. Deneyimli oyuncular Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan ve Serdar Fırat ise filmde yaptıkları esprilere anında reaksiyon gösteren, sürekli gülen bir seyirci ile salonda filmi izlemekten çok keyif aldıklarını belirtti.
Renk Sineması’nın ortağı da olan Ayrık ise, “İzmir’in seçkin nüfusu tarafından heyecanla beklenen ve tüm yaş gruplarına hitap eden işletmemize yoğun ziyaret alacağız. Düzenleyeceğimiz konser ve performanslarla, gündemdeki sinema filmleri ile, şirketler tarafından düzenlenen kongre, toplantı ve dönemsel eğlencelerle işletmemizin yoğun bir programı olacak. Şirket eğlence ve yemekleri için de sizleri İzmir İstinye Park Teras Sanat ve Eğlence mekanımız da ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.
Orjin grup ve Pervasız Yapım’ın ortaklığıyla 6300 m2 üzerine kurulmuş olan İstinye Park Teras’da; 12 işletme tek servis, iç alanı, 1000 kişi kapasiteli performans salonu ve toplam 600 koltuklu Renk sinemaları ile eğlence alanları, Coworking, Stand Up, workshop ve sanatçıların eserlerini sergileyebileceği bir çok alan var.