Ege Nazilli BLD. sezonu ‘Mesut’ bitirdi!

Nazilli BLD. sezonu ‘Mesut’ bitirdi!

03.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Son 5 haftaya lider Belediye Kütahyaspor’un 9 puan gerisinde girdiği, 3 maç öncesine kadar rakibinden 7 puan farkla geride olduğu Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta üst üste 6 galibiyet alan ve şampiyonluğa ulaşan Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Mesut Toros’la birlikte bir futbol mucizesini gerçekleştirdi

Nazilli BLD. sezonu ‘Mesut’ bitirdi

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta son 5 haftaya lider Belediye Kütahyaspor’un 9 puan gerisinde giren Nazilli Belediyespor, yaptığı atakla şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılarda Teknik Direktör Mesut Toros, göreve geldikten sonra üst üste 6. galibiyetine imza atarak ligi sürklase etti. Nazilli temsilcisinden önce aynı lig ve gruptaki Fethiyespor’u çalıştıran Toros, Muğla temsilcisi lider konumdayken takımdan ayrılmıştı. Nazilli BLD’nin dümenine geçerken takımı üçüncü sırada devralan deneyimli teknik adam, takımını şampiyonluğa taşıdı. Fethiye ise ligi üçüncü sırada tamamladı. Teknik Direktör Toros, “Daha çok hayallerimiz var” diyerek taraftarların gönlünde taht kurdu. Başarılı çalıştırıcı siyah beyazlıların başında çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı.

’Dördüncü evladım gibi’

Nazilli BLD’yi evladı gibi gören ve Nazilli Belediyespor’a ait Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’nin açılmasında önemli katkısı olan Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, “Gururumuz, evladımız Nazilli Belediyesporumuzun şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Şampiyonlukta emeği geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan’a ve yönetimine, futbolcu arkadaşlarımıza, teknik heyetimize, taraftarlarımıza şükranlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gözyaşlarını tutamadı

Nazilli BLD’nin şampiyonluğa uzanmasının ardından duygularını dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Çok adaletsizlik yaptılar, hakkımızı yediler, arkadaşlarımıza taşlar, pet şişeler attılar.

Şükür ki Allah’ın adaleti şaşmadı. 1 Mayıs’ta bu kadar emek boşa gitmedi. Nazilli’ye hayırlı olsun” dedi.

Mesut Toros yönetiminde önce Play Off’u garantileyen siyah beyazlı ekip, ardından şampiyonluk ipini göğüsledi. Gerçekten bir mucize yaşadıklarını belirten Mesut Toros, “Kütahyaspor’dan 9 puan gerideydik. Biz kazanma serisi yakalayınca rakibimiz panikledi. Son hafta öncesi inanmıştık. İnandık ve başardık. Bu şampiyonluk Nazilli’ye armağan olsun” diye konuştu.

Çerçioğlu’ndan tebrik

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, “Deplasmanda karşılaştığı Yomraspor’u 1-0 mağlup ederek şampiyon olan ve ikinci lige yükselen Nazilli Belediyespor’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. l Berke Mankır Milliyet