Ege ‘Odağımız müşteri memnuniyeti’

‘Odağımız müşteri memnuniyeti’

16.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lojistik sektöründe en önemli noktanın müşteri memnuniyeti olduğunu belirten SKZ Lojistik kurucusu Burak Taşkıran ve kurucu ortağı Alican Taşkıran, başarının sırrını ise disiplinli çalışmak olarak açıkladı.

‘Odağımız müşteri memnuniyeti’

Burak Taşkıran ve ortağı Alican Taşkıran tarafından kurulan SKZ Lojistik, kısa sürede Manisa ve İzmir bölgesinde kaliteli ve hızlı hizmet almak isteyenlerin ilk adresi oldu.

Haberin Devamı

2014 yılından beri sektörde yer aldıklarını dile getiren Burak Taşkıran, “Her alanda olduğu gibi bizim sektörümüzde de sürdürülebilir müşteri memnuniyeti çok önemli. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve 2023 yılında da başarımızı devam ettirebilmenin anahtarının disiplinli çalışmamamız ve butik hizmet gücümüz olduğuna inanıyorum” dedi. Lojistik kavramının ekonomik göstergelerin iyileşmesinde önemli rolü olduğunu belirten Burak Taşkıran, “Lojistik; ekonomik, sosyal, psikolojik, kültürel, stratejik ve politik alanlarda ülkelere katma değer sağlamakta ve küresel alanda söz sahibi olma yolunda ülkeler tarafından daha fazla önemsenmektedir. Önemli bir büyüme potansiyeline sahip lojistik sektörünün payı Türkiye’de de giderek artmaktadır” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Odağımız müşteri memnuniyeti’

Lojistik sektörü için kısa sayılabilecek sürede büyümelerinin ve müşteri portföylerini büyütmedeki başarılarını buna borçlu olduklarını söyleyen Alican Taşkıran ise, şu ifadeleri kullandı:

Yeni bölgelere açılıyor

“Ekim ayı itibari ile uluslararası havayolu express taşımacılık sektörünün en büyüğü olan DHL Express firmasının acentesi olarak da hizmet vermeye başlamış bulunuyoruz. Manisa’nın Saruhanlı, Akhisar, Turgutlu ilçeleri ile İzmir’in Kemalpaşa, Cambel, Armutlu ve Bağyurdur bölgelerinde DHL Express hizmet ve kalitesini müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok yakında Manisa’nın Ahmetli ve Salihli ilçelerinde de hizmet vermeye başlayacağız. Müşterilerimizin uluslararası gönderilerini günlük olarak yurtdışına ulaştırıyor yine günlük olarak ithalatlarını teslim ediyoruz.”