Ege Özgörkey 2. el araba pazarında

Özgörkey 2. el araba pazarında

16.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birinci sınıf otomobil pazarında Ege Bölgesi’nin lideri Özgörkey Otomotiv, bir ilke imza atarak “Premium Selection” adı altında 2. el otomobil sektörüne giriş yaptı.

Özgörkey 2. el  araba pazarında

Özgörkey Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Toygun Tunçer, yeni sistemle birlikte 5 yıl ve 120 bin kilometreyi geçmemiş otomobillere, servis onayı, 2 yıl garanti, garantili takas teklifi, 24 saat yol yardımı, ayrıntılı teknik kontrol ile onay verilerek, finansman kolaylığı sağlayıp, test sürüş imkanı sağladıklarını belirtti. Tunçer, “2. el otomobil alacak müşterilere düşük faizli kredi imkanı sunduklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Sarıgöl’ün üzüm köftesi kurutmada

Sarıgöl ve çevresinde “sultaniye” cinsi üzümün şırası ve irmik karışımıyla yapılan bir tür tatlı olan “Üzüm Köftesi” yapımına başlandı. Kurutulmak üzere teras, avlu ve balkonlara serilen üzüm köftesi ilginç görüntü oluşturdu. Özellikle kış aylarında evlerde çerezlerle birlikte tüketilen üzüm köftesini çocukluğundan beri bildiğini belirten 73 yaşındaki Hatice Tatar, “Genellikle çocuklar üzüm köftesini severek tüketiyor. Misafirlere kış gecelerinde ikram ediyoruz. Üzüm köftesi tok tutar, enerji verir” dedi. Tatar, ürünün kolay kolay bayatlamadığını sözlerine ekledi.
VEHBİ SARIHAN Sarıgöl DHA