Ege Pedallar çocuklar için dönecek

Pedallar çocuklar için dönecek

04.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde 6.’sı düzenlenecek olan Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro, yarın başlıyor. Tüm dünyada adından söz ettiren organizasyonda pedallar, çocukların bisiklet hayalleri için dönecek

Pedallar çocuklar  için dönecek

Argeus Travel & Events tarafından, Veloturk iş birliği ve Carraro’nun isim sponsorluğunda Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve destekleriyle gerçekleştirilen amatör yol bisikleti yarışı Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro, Çeşme’nin nefes kesen manzaraları eşliğinde 5-6 Kasım tarihlerinde altıncı kez düzenlenecek. Yüzlerce bisikletçi, birçok rengin aynı anda doğada buluştuğu eşsiz kültürü ve manzarasıyla bisikletçilerin uğrak noktası haline gelen Çeşme’de bu hafta sonu pedal çevirecek.
İki farklı yarış
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yarışın bu yıl Gran Fondo World Tour® takvimine de alınmasıyla beraber ilginin de büyük olduğunu belirtti.
Oran, “Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın pek çok yerinden bisikletçiler, Çeşme’ye bu anlamlı yarış için akın edecek. 13 ülkeden 1.159 bisikletçi Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro’ya katılacak. Toplanan katılım bedelinin tamamı Veloturk’ün “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesine aktarılacak. Şimdiden yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro, 110 km’lik Carraro Parkuru ve 63 km’lik Toyota HYBRID Parkuru olmak üzere iki farklı yarışa ev sahipliği yapacak.