Ege Şampiyonlar ödülünü aldı

Şampiyonlar ödülünü aldı

27.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yaz Briç Şampiyonası’nda ödüller sahibini buldu.

Şampiyonlar ödülünü aldı

Organizasyona, Türkiye ve Endonezya’dan yaklaşık 100 sporcu katıldı. ‘Briç Bir Akıl Sporudur’ sloganıyla düzenlenen şampiyonanın ilk karşılaşmalarında dereceye giren takımlar, kupa ve madalyalarını törenle aldı.

Haberin Devamı

‘2019-2020 için çalışıyoruz’

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Türkiye Yaz Briç Şampiyonaları’nın Kuşadası’nda yapılmasını sağlayan tüm kurumlara teşekkür ederek 2019 Avrupa Briç Şampiyonası ile 2020 Dünya Briç Şampiyonası’nın ilçede yapılması için çalıştıklarını ifade etti. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da,Türkiye Yaz Briç Şampiyonları’nın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu tarafından şampiyonaya verdikleri destekten dolayı Kaymakam Aksoy ve Belediye Başkanı Kayalı’ya teşekkür plaketi verdi. Şampiyonada dereceye giren takım ve sporcular kupa ve madalyalarını Federasyon Başkanı Zorlu ve Federasyon temsilcilerinin elinden aldı.