Ege Sanat şöleni

Sanat şöleni

01.02.2018 - 23:59 | Son Güncellenme:

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Şubat ayında kemanıyla dans eden Ara Malikian ve Polonya’nın 17 caz albümlü sanatçısı Ana Maria Jopek gibi birçok özgün ismi ağırlayacak. Sevgililer Günü programında da Emir Ersoy, Keremcem ve Hande Subaşı birlikte sahne alacak

Sanat şöleni

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirli sanatseverlere Şubat ayında yine dolu dolu bir sanat programı sunacak. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), bu kısa ay içinde birbirinden güzel 5 konsere ev sahipliği yapacak.
Sahne performansıyla öne çıkan Lübnanlı-Ermeni keman virtüözü Ara Malikian, 7 Şubat Çarşamba günü İzmirli müzikseverlerle buluşuyor. Sanatçı, 7 kişilik topluluğuyla David Bowie, Chopin, Led Zeppelin ve Paganini gibi efsanevi sanatçıların eserlerini içeren geniş bir repertuvardan esinlenerek klasik ve çağdaş müziği bir araya getirecek. Halk ve çigan müziğini birleştiren Ara Malikian, sınırları aşan yaratıcılığı ile keman için bestelenmiş eserlerin tamamını kapsayan geniş bir repertuvara sahip.
5 kıtada 40’tan fazla ülkede sahne alan ünlü keman virtüözü, 20.00’de sahne alacak.

Haberin Devamı

Özel konuklar

Rock hitlerini, Latin-rock elementleriyle yeniden düzenleyen Emir Ersoy, 13 Şubat günü 20.00’de Büyük Salon’da izleyici karşısına çıkıyor. ‘Haydi Gel İçelim’, ‘Cambaz’, ‘Tastamam’ ve ‘Paramparça’ gibi ezbere bilinen parçaları Latin versiyonlarıyla sunan prodüktör, aranjör ve piyanist Ersoy, son projesi ‘RocKuba’ için ‘Sevgililer Günü’ programında özel konukları Hande Subaşı ve Keremcem’le birlikte izleyicilerini bekliyor.