Ege Seferihisar aşıkları fırsatı kaçırmayın

Seferihisar aşıkları fırsatı kaçırmayın

21.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Çiftlik Arazileri projesinin startını verdiklerini belirten Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, “Bölge için iki sürpriz projemiz daha var, çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Seferihisar aşıkları fırsatı kaçırmayın

Ege-Koop, doğası ve sakinliği ile dikkat çeken turizm bölgelerinden biri olan Seferihisar’da yatırımcılara altın fırsat sunuyor. Üç benzersiz proje için kolları sıvayan Ege-Koop, Seferihisar Tepecik Mahallesi’nde gerçekleştireceği projeler ile büyük yatırım fırsatları sunacak.

Haberin Devamı

Kısa sürede yaklaşık 10 kat değerlenecek projelerinden ilki, her biri 5 bin metrekare müstakil tapulu araziden oluşan Ege Koop Seferihisar Çiftlik Arazileri projesi olacak. Seferihisar merkeze 1,5 kilometre yürüme mesafesindeki projede tapular, kasım ayında teslim edilecek.

Gerçekleştirecekleri yatırımın kısa sürede “servete” döneceğini vurgulayan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aalan, “Yatırımcıların arsaya yatırdıkları bedel neredeyse 50 kat arttı. En iyi yatırımın arazi ve gayrimenkulde olduğu bu dönemde yatırımcıya yine çok özel bir yatırım imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin her yerinden projemize ilgi var. Çok kısa sürede bu yatırım projesinde de tahminlerin üzerinde artış yaşanacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Diğer iki proje hakkında da bilgi veren Aslan, “Biri özel bahçeli müstakil konuttan oluşacak, diğeri ise İzmir’de eşi benzeri olmayan örnek bir proje olacak. Bu iki projeyi de kısa sürede açıklayacağız” dedi.