Ege Sıradaki gelsin!

Sıradaki gelsin!

03.02.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:

CEV Challenge Cup’ta ülkemizin yüzünü güldüren Aydın Büyükşehir Belediyespor, rakibi CSM Lugoj’u turnuvanın dışına itmeyi başardı. Sultanlar iki maçı da kazandı, yarı final biletini cebine koydu ve gözünü kupaya dikti

Sıradaki gelsin

CEV Challenge Cup’ta muhteşem bir performans ortaya koyan Aydın Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, çeyrek finalde karşılaştığı Romanya temsilcisi CSM Lugoj’u turnuvanın dışına itti. Kupanın en etkili ekibi olan Aydın’ın Sultanları, çeyrek final turunun ilk maçında CSM Lugoj’a şans tanımayarak maçı 3-2 kazanmıştı. Sultanlar rövanş karşılaşmasını da aynı skorla kazanarak, yarı final biletini alan takım oldu. Zorlu geçen maçın birinci ve üçüncü setlerini rakibine kaptıran Aydın’ın Sultanları, ikinci seti 26-24 ve dördüncü seti de 25-20 alarak maçı dengede tutmayı başardı. Son sette sahaya büyük bir karakter yansıtarak kupadaki iddiasını oyununa yansıtan Sultanlar, 15-9’luk farklı skorla maçı aldı ve Avrupa’daki yolculuğuna devam dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu takım zafere ne kadar inanmış olduğunu bir kez daha kanıtladı. Aydın’ın Sultanları ile gurur duyuyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı başarı ile temsil eden takımıza teşekkür ediyorum. Bu takımın final oynayacağına ve kupayı ülkemize kazandıracağına yürekten inanıyorum” diyerek Aydın’ın Sultanları’nı ve teknik heyeti tebrik etti. Aydın BŞB yarı finalde Savıno Del Bene Scandıccı-RC Cannes eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

“Sizlerle gurur duyuyoruz o kupa Aydın’a gelecek”

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u tebrik etti. Başkan Atabay, “CEV Challenge Cup’ta yarı finale yükselen “Aydın’ın Sultanları”nı gönülden tebrik ediyor, takımımıza final yolunda başarılar diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. O kupa Aydın’a gelecek” dedi.