Ege Sıradaki hedef Dünya Şampiyonluğu

Sıradaki hedef Dünya Şampiyonluğu

12.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milli sporcu Emre Sakçı, Rusya’nın Kazan kentinde düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanıp üst üste ikinci kez ikincilik kürsüsüne çıktı. Gözünü Dünya Şampiyonası’na çeviren başarılı yüzücü, “Elimizden gelen en iyi performansı sergileyeceğiz. Derecelerimi geliştireceğim” dedi

Sıradaki hedef Dünya Şampiyonluğu

Rusya’nın Kazan kentinde düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanıp, dev organizasyonda 2019 yılındaki madalyasından sonra üst üste ikinci kez ikincilik kürsüsüne çıkarak tarihe geçen milli sporcu Emre Sakçı, gözünü 13-18 Aralık tarihleri arasında Abu Dabi’de yapılacak Dünya Şampiyonası’na çevirdi. Avrupa Şampiyonası’ndan mutlu döndüğünü dile getiren Emre, açıklamalarda bulundu. Avrupa’daki yarışın kendisi için hedef bir yarış olmadığını anlatan Emre, “Buna rağmen güzel sonuçlar elde ettik. Avrupa’da üst üste ikinci olarak yarışı tamamladım. Bizim ülke olarak ne kadar geliştiğimizi ve gelişmeyi ne kadar sabitleştirdiğimizi gördük” dedi.
“Başarılar gelecek”
Sakçı, “Toplamda, genel klasmanda yarışları 6. olarak bitirdik. Avrupa Şampiyonası, önümüzdeki Dünya Şampiyonası için bize çok ciddi umutlar verdi. Dünya Şampiyonası için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor, hiç ara vermiyoruz. Bu şampiyona için çok heyecanlıyız. Elimizden gelen en iyi performansı sergileyeceğiz. Bu şampiyonadaki hedefim kendi derecelerimi geliştirmek. Bireysel derecelerimi yakalamak. Hepimizi tatmin edecek başarıları getireceğiz” diye konuştu.