Ege Soyer’e en başarılı yerel yönetici ödülü

Soyer’e en başarılı yerel yönetici ödülü

26.05.2017 - 03:25 | Son Güncellenme:

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, 13. Kent ve Yaşam ödülleri kapsamında ‘en başarılı yerel yönetici’ ödülüne layık görüldü. Soyer, “Ödülü, halkımıza hediye ediyorum” dedi...

Soyer’e en başarılı yerel yönetici ödülü

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) ve Ekonomi Gazetecileri Derneği işbirliğiyle 13. kez düzenlenen ‘Kent ve Yaşam’ ödülleri İstanbul’da sahiplerini buldu. Sultanahmet Armada Hotel’de düzenlenen gecede, daha yaşanabilir kentler için proje üreten kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

Haberin Devamı

YAPDER öncülüğünde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak ile YAPDER Başkanı Mehmet Gözcü işbirliğiyle düzenlenen ödül törenine, yerel yöneticiler, sivil toplum örgütü önderleri ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Projelere devam

Gecede Cittaslow, tarım, kadın projeleri ve kurutulmuş mandalina çalışmasıyla Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e en başarılı yerel yönetici ödülü verildi. Ödülü alan Başkan Tunç Soyer, jüri üyeleri, Ekonomi Gazetecileri Derneği ve YAPDER’e teşekkür ederken, “Çok anlamlı bir ödül aldık. Son yıllarda yaptığımız çalışmaların bu denli dikkat çekiyor olması bizi onurlandırdı. Özellikle kurutulmuş mandalina çalışmamızın bu seviyede kabul görmesi ve örnek gösterilmesi çok güzel. Bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarıma ve Seferihisarlılara hediye ediyorum” diye konuştu.