Ege ‘Tek gerçeğimiz Balıkesirspor’

‘Tek gerçeğimiz Balıkesirspor’

19.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekibi Balıkesirspor’da ikinci kez göreve getirilen Giray Bulak, Nasadoge Menemenspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu “En kısa zamanda puan cetvelinde üst sıralara tırmanacağız. Kulüp, camia olarak güç birliği yapmalıyız” dedi

‘Tek gerçeğimiz Balıkesirspor’

Spor Toto 1. Lig’de İsmet Çakmak’ın istifası sonrası ikinci defa Balıkesirspor’da göreve başlayan Giray Bulak, yarın oynayacakları Nasadoge Menemenspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Oyuncularının moralinin gün geçtikçe arttığını dile getiren deneyimli teknik adam, “Şu anda oyuncularımın inancı gayet yerinde.
Bu tablo yaptığımız idmanlara da oldukça yansıdı. Umarım Menemenspor maçıyla birlikte geriye kalan tüm randevularda da mutluluğu üst sınırda yaşayacağız” diye konuştu.
‘Burası benim evim’
Geçmişteki kötü sonuçları bir kenara bırakıp tamamen geleceğe yönelecekleri vurgusunu yapan Bulak, “Tekrardan şehrime geldim. Balıkesir’i çok seviyorum. Her zaman takip ediyordum. Şu an zor durumdayız.
Benim takımım böyle olmamalı. Burada bulunmamızın sebebi, Balıkesirspor’u hak ettiği noktalara taşımak. Kulüp, camia, halk bir arada olup el ele vererek güç birliği yapmalıyız. Şehrin destekleriyle işimiz daha rahat olacak. İnşallah güzel işler başaracağız. Her şey Balıkesirspor için” dedi.