Ege Üç ülke, İzmir’e ilk kez gelecek

Üç ülke, İzmir’e ilk kez gelecek

21.11.2017 - 04:11 | Son Güncellenme:

7-10 Aralık’ta düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir’e, bu yıl ilk kez Kırgızistan’ın yanı sıra ünlü turizm adası Phuket ile Tayland da katılacak

Üç ülke, İzmir’e ilk kez gelecek

Fuarizmir’de 7-10 Aralık günlerinde düzenlenecek olan ‘Travel Turkey İzmir’de, bu yıl ilk kez katılım gösterecek ülkeler de yer alacak. Tapınaklarıyla ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan, filmlere konu olmuş tropikal adaları, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği, doğasıyla Güney Asya’nın en popüler turistik destinasyonlarının başında gelen Tayland, ülke katılımıyla Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer alacak.

Haberin Devamı

Yeni imzalar atılacak

Tayland’ın en büyük adası, deniz güneş kum tatilinin yanı sıra renkli doğu kültürünün en güzel yaşanabileceği yerler arasında bulunan Phuket Adası da fuarda standıyla bulunacak. 7 bağımsız Türk devletinden biri olan Kırgızistan da Travel Turkey İzmir’de yerini alacak. İlk kez katılacak ülkelerin, yapacakları sunumlar sayesinde hem yerli hem de yabancı katılımcılarla buluşma imkânı olacak. İkili görüşmelerle birlikte 2018 yılı için yeni turistik anlaşmaların yapılması planlanıyor.

İşbirliği anlaşmaları

Travel Turkey İzmir, yeni işbirliği anlaşmalarına da zemin oluşturacak. Türk Hava Yolları’nın desteği ile organize edilen Alım Heyeti Programı çerçevesinde getirilen yurtdışı satın alıcılar ile katılımcılar, görüşmelere imza atacak.