Ege Üniversiteler baharla şenlendi

Üniversiteler baharla şenlendi

10.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Üniversitesi, 10-11 Mayıs’ta dans ve Ritim Topluluğu ile Halk Dansları gösterileri ile renklenecek bahar şenliği başlıyor.

Üniversiteler baharla şenlendi

İzmir Üniversitesi ders stresini atacak

Şenlikte insan Langırtı, Sumo Güreşi gibi eğlenceli oyunlar ile eğlencenin doruğa çıkacak. Gün boyunca öğrencilerin ders yılının stresini atacağı şenliklerin ilk akşamında, DJ Ece Toprak, müzikleri ile öğrencilerin enerjisine enerji katacak. İkinci gün ise, Bedük ile unutulmaz bir akşam yaşanacak.

Ege’de 35 farklı etkinlik

Ege Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve toplam 35 farklı etkinliğin planladığı “32.Kültür Sanat ve Spor Şenliği” başladı. Dün akşam Sokak Sanatları Atelyesi tarafından 55.Ege Kampus Tören Şölen Alanı’nda “Canlı Heykel Performansı” ile başlayan etkinliklerin açılışı kapsamında “Balkan Halk Dansları Gösterisi”, “Pandomim Gösterisi”, “Neşeli Günler Kampanyası Konseri” gerçekleştirildi. Şenlik kapsamında spor müsabakaları, konserler yapılacak.

İYTE’de yorgunluk eğlenceyle gidecek

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 13’üncü bahar şenliğini 10-12 Mayıs tarihleri arasında zengin bir programla gerçekleştirecek. Oganizasyon kapsamında İYTE’li öğrenciler, 3 gün sürecek şenlik boyunca, birbirinden eğlenceli etkinlikler, spor turnuvaları, yarışmalar, dinletiler, tiyatro ve dans gösterileri ve en önemlisi konserlerle bir yılın yorgunluğunu atacaklar. Ana Konser programı, 10 Mayıs Salı günü Pinhani, 11 Mayıs Çarşamba günü Kurban ve 12 Mayıs Perşembe günü Grup Laçin ile devam edecek. Gülbahçe Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan Bahar Şenliği’nde her gece konser sonrası saat 24.00’da Kampüs alanından Üçkuyular, Karşıyaka, Bornova ve Buca yönüne İYTE servis araçları kalkacak.

Yazarlar