Ege ‘Uşak’ın kaderini Cahan değiştirdi’

‘Uşak’ın kaderini Cahan değiştirdi’

27.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

‘Uşak’ın kaderini Cahan değiştirdi’

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan merkez köy muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu “Beraberliğimiz hiç bozulmasın” dedi, ciritseverlere de şampiyona müjdesi verdi.

Haberin Devamı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Atapark Çayzade’de muhtarlarla buluştu. Muhtarlar bu kez programa aileleriyle katıldı. Şehirlerde yürüttüğü hizmetlere yönelik bilgiler veren Başkan Cahan, el ele gönül birlikteliğinde nice projelerde birlikte çalışmak istediklerini vurguladı.

Başkan Cahan genel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmede yerel yönetimlerin muhtarlarla güçlü olduğunu belirtti, “Her daim birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda güçlüyüz. Bu şehirde hep beraber çalışıyoruz. 24 Haziran’daki merkez olarak çıkan oy oranı hepimizin başarısıdır. Uşak olarak hep beraber bir fark oluşturuyoruz. Bizler ilkler şehriyiz” dedi.

Uşak’ta devam eden çalışmalara değinen Uşak Belediye Başkanı, cirit sporuna yaptıkları yatırımın da boşa gitmediğini kaydetti, sportif alanda büyük başarılara imza atılan ciritle ilgili bir müjdeyi paylaştı, “Türkiye Cirit Şampiyonası finalleri bu sene ekim ayında Uşak’ta yapılacak” diye konuştu. Muhtarlardan Hasan Alabaş, “24 Haziran’da yakalanan bu başarının sebebi Başkanımızdır. Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan neyse Uşak için de Nurullah Cahan odur” ifadelerini kullandı.