Ege Uşak Üniversitesi seferber

Uşak Üniversitesi seferber

07.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Uşak Üniversitesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelenen depremlerden etkilenen vatandaşa yönelik desteklerine devam ediyor.

Uşak Üniversitesi seferber

Afetzedelere psiko-sosyal destek verilmesine yönelik çalışmalar yapıyor. Depremden etkilenen ve Uşak’a gelerek KYK yurtlarında misafir edilen depremzede aileler ve çocukları için her türlü desteği veren Uşak Üniversitesi’nin yaptığı çalışmaları anlatan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Rektör Savaş, “KYK yurduna yerleşen çocuklar için Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluşturduğu ana sınıfında ara öğün ikram ihtiyacı olduğu söylendi. Sivil Toplum Çalışmaları Merkezimiz çocuklara ara öğün hazırlanmasında destek oluyor. Ayrıca yine merkezimiz, çocukların kullanacağı oyun malzemelerinin temininde ve ihtiyaç duydukları kıyafetler konusunda da katkı sağlıyor. Ailelerden gelen talepler de titizlikle karşılanıyor. Çocuklarımıza yönelik sportif aktiviteler düzenleniyor. İlgili bölümlerimiz çocuk, ergen, yetişkin için psikolojik destekler yürütüyor. Yaraları birlikte saracağız” dedi.