Ege Uşak Üniversitesi’nin desteği devam ediyor

Uşak Üniversitesi’nin desteği devam ediyor

15.02.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Uşak Üniversitesi, depremzedeler için Uşak Valiliği koordinasyonunda başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasına desteğini sürdürüyor.

Uşak Üniversitesi’nin desteği devam ediyor

Uşak Üniversitesi çalışanlarının tedarik ettikleri 1 TIR battaniye (5 binin üzerinde) ile 1 TIR hijyen ve temizlik malzemesi AFAD koordinesinde dağıtılmak üzere bölgeye hareket etti. Yürüttükleri çalışmalara değinen Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Gönüllü öğrencilerimiz Mersin ve Hatay’a lojistik desteğe, temizlik görevlilerimizin ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde yapılan çalışmalara destek olmak üzere bölgeye gitti. Uşak’ımıza gelen depremzedelere de Psikoloji Bölümü ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim elemanlarımız destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İki öğrencimizi yitirdik

Deprem bölgesindeki tüm öğrencilerine ulaştıklarını sözlerine ekleyen Savaş, “Bu iletişim sayesinde enkaz altında olan 2 öğrencimizi kurtardık. Maalesef 2 öğrencimiz ve mezunlarımızdan 4 kişi vefat etti, hocalarımızdan yakınlarını kaybedenler var. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Yazarlar