Ege Yalnız değilsiniz

Yalnız değilsiniz

29.12.2022 - 00:30 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi, dar gelirli ailelere 1 hafta içinde 5 ton mandalina dağıttı. Menderes’te de ilkokul öğrencilerine sağlıklı beslenme desteği verilecek.

Yalnız değilsiniz

Kuşadası ve Menderes belediyeleri, ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Kuşadası Belediyesi, 1 haftada 5 ton mandalina dağıttı. Menderes Belediyesi de, ilkokul öğrencilerine beslenme desteği verecek. Türkiye’de yaşanan ekonomik krize bağlı olarak gıda fiyatlarındaki fahiş artış en çok ihtiyaç sahibi aileleri olumsuz yönde etkiledi. Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yakacak ve soba yardımından sonra mandalina dağıtmaya başladı. 1 hafta içinde İkiçeşmelik, Hacıfeyzullah, Alacamescit, Camiatik, Ege, Türkmen, Cumhuriyet ve Davutlar mahallelerinde yaşayan dar gelirli hanelere 5 ton mandalina ücretsiz olarak ulaştırıldı. Kış mevsimi boyunca 25 ton mandalina dağıtacaklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Çocuklarımızın C vitamini ihtiyacını da karşılıyoruz. Çalmadık kapı kalmayacak” dedi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Menderes Belediyesi de, yardımlarına bir yenisini ekledi. 

Haberin Devamı

Çocukların yanında

Asker yardımı, muhtaç aile yardımı, üniversite öğrencilerine cep harçlığı, yakacak desteği gibi birçok yardımın yanısıra şimdi de ilkokul öğrencilerine vereceği sağlıklı beslenme desteğiyle yüzleri güldürecek. Başkan Vekili Erkan Özkan, “Gıda desteği ile çocuklarımızın yanlarında olacağız. Özellikle bu projeyle çok daha güzel bir işe imza attığımızı düşünüyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişmelerine katkı sağlamak belediyemiz ve benim için çok önemli” diye konuştu.