Ege ‘Yapılan haksızlık acilen giderilmeli’

‘Yapılan haksızlık acilen giderilmeli’

31.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP’den yeniden aday gösterilmeyen isimler, sessizliklerini bozdu.

‘Yapılan haksızlık acilen giderilmeli’

Dört dönemin ardından Menemen’de aday gösterilmeyen CHP’li Tahir Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, hata yapıldığını öne sürdü, şu sözlerle CHP yönetimine seslendi:
“Sayın Genel Başkanımız ve parti yöneticilerimizden, Menemenli hemşehrilerimize yapılan bu haksızlığın acilen giderilmesini istiyorum. Bu kararda ısrar edilirse, Menemen AK Parti’ye teslim edilecektir.”

Haberin Devamı

‘Destek olacağım’

Urla’dan bu kez aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Sibel Uyar, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Uyar, “Yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urla adayı olan Sayın Burak Oğuz’a başarılar dileyerek desteklerimi esirgemeyeceğimi belirtmek isterim” dedi. 153 yıllık Urla Belediyesi’nin ilk kadın başkanı olduğunu vurgulayan Uyar, “Biz Urla’daki hayata daha fazla keyif katmaya çalıştık. Daha refah içinde bir yaşam sağlamaya, çocuklarımızın geleceği için kentimizi korumaya kollamaya çalıştık. Çalışmalarımızın görünürlüğü ülkemizin sınırlarını aştı ve yurt dışından sürdürülebilir ideal kent olarak nitelendirildi, onur duyduk” diye konuştu.
Konak’ın enerjisini yükseltmek için beş yıl boyunca aşkla ve heyecanla çalıştıkları dile getiren Başkan Sema Pekdaş da şu noktaların altını çizdi:
“Kamucu ve halkçı yönetim anlayışımızla hem yatırımlar yaptık hem de borcu olmayan bir belediyeyi el birliğiyle inşa ettik. Bu yolda adaletin ve hukukun üstünlüğüne hep inandık. Her attığımız adımda adil ve hakkaniyetli bir duruş sergiledik. Asıl hedefimiz, yurttaş kimliğini yaratmak ve kalıcı kılmak oldu. Aynı zamanda siyasetin zarafet ve nezaketle yapılabileceğini de gösterdik. Partiyi yaşatmak için yürümeye devam edeceğim.”