Ege Yaprak dökümü!

Yaprak dökümü!

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’deki sarı kırmızılılar, iç transferde hareketli günler yaşıyor. İzmir ekibi sözleşmeleri biten Leo Schwechlen ve Tanju Kayhan’la devam etmeme kararı aldı.

Yaprak dökümü

Göztepe’de iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Önceki günlerde sağ bek Sabri Sarıoğlu, kaleci Günay ve takım kaptanı da olan ön libero Selçuk Şahin’le vedalaşan sarı kırmızılılar, sözleşmeleri biten Leo Schwechlen ve Tanju Kayhan’la yollarını ayırdı. Yönetimin Tanju’ya yeni bir kontrat önerdiği ancak deneyimli futbolcunun kabul etmediği bildirildi.

Haberin Devamı

‘Yabancıya gerek yok’

Geçen yıl defansın jokeri olan Leo’ya ise takımda yabancı futbolcuların fazla olmasından dolayı yol gözüktü. Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın sol bekte Traore’nin de bulunması nedeniyle yönetime, “Aynı bölgede iki yabancıya gerek yok” raporunu verdiği bildirildi. Göztepe’ye 2016-17 sezonunda 1’inci Lig’deyken transfer olan ikili 2 sene boyunca istikrarlı bir şekilde forma giydi. Şu ana kadar Sabri’yle birlikte 3 defans oyuncusunu gönderen İzmir ekibinde geçen sezon Standard Liege’den kiralanan Kosanovic ve dizinden ameliyat olan Kadu’nun da durumları belirsiz.