Ege Yaşasın Kaf Sin Kaf!

Yaşasın Kaf Sin Kaf!

28.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü, 1912 Karşıyaka Derneği ve Karşıyaka Taraftar Derneği işbirliğinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçeye geldiği ve Karşıyaka Spor Kulübü armasına ay yıldız armağan ettiği 24 Haziran 1926 tarihinin yıl dönümü için düzenlenen etkinlikler coşkulu anlara sahne oldu.

Yaşasın Kaf Sin Kaf

Zübeyde Hanım Anıt Mezarı ziyaretiyle başlayan 96. yıl coşkusu, Latife Hanım Köşkü’ndeki fotoğraf sergisi ziyaretiyle devam etti.  Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki antrenman salonuna geçen günlerde hayatını kaybeden taraftar Barış Tezer’in adı verildi. Semra Aksu Atletizm Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. Kano, yelken ve bisiklet korteji renkli görüntüler oluşturdu. Sevilen grup Yeni Türkü sahne aldı. Yeni Türkü, sevilen şarkılarını Karşıyakalılar için söyledi. 

Haberin Devamı

24 Haziran’ın çok özel bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Cemil Tugay, “Atatürk’ün ziyareti nedeniyle ona sevgimizi özellikle hep beraber yaşamak istediğimiz bir gün. Böyle bir günde bize değer kattığınız için teşekkür ederim. Türkiye’nin yaşadığı bütün zorluklara rağmen yılmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Her türlü zorluğu hep birlikte yeneceğiz. Yaşasın Karşıyaka, yaşasın Kaf Sin Kaf; yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” dedi.