Ege Yeni yönetimle daha da güçlendi

Yeni yönetimle daha da güçlendi

18.11.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir ve Ege Bölgesi’nin önemli yatırımlarından Batı Anadolu Grubu, yeni yönetim kuruluyla birlikte başarılarını sürdürüyor.

Yeni yönetimle daha da güçlendi

 BATIÇİM Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Sabit Aydın, üretim gücünü artıracak çalışmalara yoğunlaşacaklarını söyledi. Aydın, BATIÇİM Çimento Fabrikası’nda ulusal gazetelerin İzmir temsilcileriyle bir araya geldi. BATIÇİM hakkında bilgiler veren Aydın, “2021’e 2 milyar lira ciro hedefiyle giren BATIÇİM ile Türkiye ekonomisine yeni başarı hikâyeleri kazandırmanın çabası içindeyiz. BATIÇİM’deki yeni yönetimle birlikte ‘önce kalite’ anlayışımızla başta üretim, satış ve istihdam olmak üzere faaliyetlerimize büyük bir ivme kazandırmaya çalışıyoruz” dedi. Aydın, “Batı Anadolu Grubu nezdindeki klinker üretim miktarı son 3 ayda, her bir ay bir önceki üretimi de geçmek suretiyle, rekor seviyelere taşındı. Ayrıca önceki yıllarda faal olmayan 2 adet beton tesisi tekrar faaliyete alındı” diye konuştu. Kuruluşun Batı Söke Çimento Fabrikası, Aliağa Batıliman işletmesi ve Batıenerji yatırımlarıyla bölgenin en gözde markalarından biri olduğunu ifade eden Aydın, Batısöke’nin üretim miktarında ortalama yüzde 22.3 artış yaşandığını kaydetti.

Haberin Devamı

İlave yatırım yapılmadı

Üretim süreci üzerinde çalışılara ve hiçbir ilave yatırım yapmaksızın son 3 ayda rekor seviyelere ulaştıklarını belirten Sabit Aydın, “Batı Anadolu Grubu, gerçekleştirilmiş olan iyileştirmeler ve son dönemde kırılan rekorların da katkısıyla, uluslararası pazarlarda da güven duyulan ve tanınan bir marka” diye konuştu.