Eğitim Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır?

Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır?

22.10.2021 - 14:01 | Son Güncellenme:

ABS kelimesi özellikle spor ile ilgilenen kişiler tarafından oldukça fazla karşılaşılan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. ABS kelimesi yabancı bir kelime olduğu için Türkçe anlamı da oldukça fazla araştırılmaktadır. ABS nedir, Türkçesi nedir? ABS kasları nasıl çalıştırılır? ABS kelimesi ile ilgili ve hangi anlama geldiği ile ilgili olarak detayları derledik.

Abs Nedir, Türkçesi Nedir Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır

 ABS kelimesi, genel olarak spor ile ilgili bir terim olarak ifade edilebilir. Vücutta gerçekleştirilen tüm hareketlerin farklı kas gruplarını çalıştırdığı bilinmektedir. ABS kaslarını çalıştırmak isteyen kişilerin ise buna yönelik olarak hareketlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. 

Haberin Devamı

 ABS Nedir, Türkçesi Nedir?

 ABS kelimesi, akrilonitril bütadien stiren olarak ifade edilebilen kelimelerin kısaltması niteliğinde kullanılmaktadır. ABS çalışmak ise karın kaslarını çalıştıran ve geliştiren hareketler olarak bilinmektedir. 

 ABS Kasları Nasıl Çalıştırılır?

 ABS kaslarını çalıştırmak karın kası yapmak isteyen kişiler için gerekli olan bir yöntem olarak ifade edilebilir. Karın kası çizgisi elde etmek isteyen kişilerin ABS hareketlerini düzenli olarak yapması gerekmektedir. ABS çalıştırmak için pilates egzersizleri ve kardiyo hareketleri yapılabilir.