Eğitim Atığını getirene kırtasiye ürünü veriyor

Atığını getirene kırtasiye ürünü veriyor

06.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in Seferihisar Belediyesi sıfır atık projesi çerçevesinde geri dönüşüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi armağan edecek. Yapılan açıklamaya göre, 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyayla kağıt, plastik ve ambalaj atığı getirenler, okulda kullanabilecekleri birbirinden güzel kırtasiye malzemelerine sahip olacak.

Atığını getirene kırtasiye ürünü veriyor

Seferihisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Baenka Geri Dönüşüm ve Line Geri Dönüşüm iş birliğiyle, gençlerde sıfır atık bilincini artırmak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor. ‘Geri Dönüşebilir Atıklardan Okul Sıralarına’ sloganıyla yola çıkan belediye, 11-15 Eylül tarihleri arasında ‘Atığını Getir, Kırtasiye Malzemesini Götür’ kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Çeşitli malzemeler

Seferihisar Belediyesi kampanya çerçevesinde 50 kilogram ve üzeri kâğıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere, okul çantası, kalem kutusu, kurşun kalem ve defter gibi hediyeler verirken, 25 kilogram ve üzeri kâğıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere, kalem kutusu seti, 2 adet defter armağan edecek. 10 kilogram ve üzeri kâğıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere çeşitli kırtasiye malzemeleri, 10 kilogram ve üzeri tekstil atığı getirenlere ise çeşitli resim malzemeleri armağan edilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler 444 7 743 (dahili: 266) numaralı telefonu arayarak Seferihisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecek.