Eğitim Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır? Brushlight Nasıl Uygulanır?

Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır? Brushlight Nasıl Uygulanır?

26.10.2021 - 17:01 | Son Güncellenme:

Saç boyama geçmişten beri hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Günümüzde ise farklı teknikler uygulanarak yapılan saç boyama şekilleri vardır. Brushlight da bunlardan biridir. Brushlight nedir, nasıl yapılır? Brushlight nasıl uygulanır tüm detayları ile derledik.

Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır Brushlight Nasıl Uygulanır

Saçların klasik bir şekilde boyanması işleminde saçlar belli tutamlara ayrılır ve bir saç boyası fırçası ile komple boyanır. Brushlight yönteminde ise tamamen farklı bir teknik ile saç boyama işlemi gerçekleştirilir.

Brushlight Nedir, Nasıl Yapılır?

Brushlight yönteminde özel bir fırça kullanılmaktadır. Bu nedenle klasik boyamada olduğu gibi boyama işleminden sonra saçların folyo ile sarılmasına gerek yoktur. Bu teknikte brushlight fırçası ile özel bir renk açıcı karışım saça sürülür.

Brushlight Nasıl Uygulanır?

Brushlight fırçası ile karışım homojen olarak saça dağıtılır. Geniş bir fırça yardımı ile tutamların dikkatli bir şekilde taranması işlemi gerçekleştirilir. Bu şekilde saçtaki ışıltılar daha doğal bir görünüm kazanır. Bunun yanında göze batmayan ve saçın kendiliğinden ışıltılı gibi durmasını sağlayan bir yöntemdir. Günümüzde en fazla tercih edilen tekniklerden biri olma özelliğine sahiptir.