Eğitim Burun İltihabı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'burun İltihabı' Yanıtları

Burun İltihabı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'burun İltihabı' Yanıtları

04.05.2021 - 16:13 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözmek zihin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Özellikle belli bir yaştan sonra insanların bulmaca çözmesi gerekir. Bulmacalarda bazen kişilerin bilmediği kelimeler çıkabilmektedir. Burun iltihabı da bunlardan bir tanesidir. Burun iltihabı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada burun iltihabı yanıtları nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Burun İltihabı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada burun İltihabı Yanıtları

Burun iltihabı kelimesinin 2 farklı karşılığı bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi 5 harfli bir diğeri de 10 harflidir. Bu sebeple çözmüş olduğunuz bulmacada verilen harf sayısına göre soruyu cevaplamanız gerekir.

Haberin Devamı

5 Harfli Burun İltihabı Bulmaca Cevabı

Burun iltihabı kelimesinin 5 harfli cevabı "rinit" şeklindedir. Burun iltihabı teriminin 5 harfli karşılığı istendiği zaman bu cevabı vermeniz gerekir. Eğer cevabınızdan emin değilseniz o zaman harf çıkmasını bekleyerek cevabınızı verebilirsiniz.

10 Harfli Burun İltihabı Bulmaca Cevabı

Burun iltihabı kelimesinin 10 harfli olan karşılığı isteniyorsa o zaman cevap "epistaksis" olacaktır. Burun iltihabı teriminin iki farklı karşılığı olması sebebi ile verilen harf sayısına göre karşılığının bulunması gerekir. Bunun yanında sorunun cevabında harf çıkmışsa buradan yola çıkarak da cevap vermeniz mümkün olmaktadır.