Eğitim Google Meet Nedir, Nasıl Kullanılır? Google Meet Ücretli Mi?

Google Meet Nedir, Nasıl Kullanılır? Google Meet Ücretli Mi?

17.03.2021 - 16:13 | Son Güncellenme:

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte modern dünyada görüntülü konuşmalar çok daha popüler hale geldi. Görüntülü konuşma, gelecek için büyük öneme sahip. Görüntülü konuşma platformlarında çeşitli seçenekler ön plana çıkıyor. Google Meet platformu da bu platformlar arasında yer alıyor. Google Meet nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Google Meet Nedir, Nasıl Kullanılır Google Meet Ücretli Mi

Google Meet, görüntü konuşmalar yapabileceğiniz bir platformdur. Google, önde gelen teknoloji şirketleri arasında yer almaktadır. Bundan dolayı Google'ın geliştirmiş olduğu görüntülü konferans platformu olan Google Meet, geniş kitleler tarafından tercih edilen bir görüntülü konuşma platformudur. Sizler de hesap açarak Google Meet’i kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Google Meet Nedir?

Google Meet, Alphabet şirketi ile Google tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Video konferans ve video telefon amaçları ile geliştirilmiş olan bir platformdur. G Suit hattının bir parçası olarak konumlandırılmaktadır. Android, iOS ve World Wide Web gibi çeşitli platformlar üzerinde kullanılabilen bir uygulamadır.

Google Meet Nasıl Kullanılır?

Google Meet için ihtiyaç duyduğunuz tek şey bir Google hesabıdır. Google hesabını aldıktan sonra internet browserı üzerinden ücretsiz olarak Google Meet‘i kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Google Meet’i kullanmak için herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. Dilediğiniz an bir konuşma başlatabilir ve istediğiniz kişileri bu konuşmaya davet edebilirsiniz. Çoklu görüntülü konuşmaları kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Yazarlar