Eğitim Gtg Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir? Gtg Nedir, Açılımı Ne Demek?

Gtg Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir? Gtg Nedir, Açılımı Ne Demek?

11.10.2021 - 13:00 | Son Güncellenme:

GTG son zamanlarda oldukça fazla karşılaşılan kelimeler arasında yer almaktadır. GTG kelimesini duyduğunuz zaman ne anlama geldiğiyle ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. GTG ne demek, Türkçe anlamı nedir? GTG nedir, açılımı ne demek? GTG kelimesinin ne anlama geldiğini ve açılımını detayları ile derledik.

Gtg Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir Gtg Nedir, Açılımı Ne Demek

 GTG kelimesi bir kısaltma olarak kullanılmaktadır. GTG kelimesinin Almanca olduğunu söylemek de mümkündür. GTG kelimesinin açılımı Got To Go olarak ifade edilmektedir. 

Haberin Devamı

 GTG Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir?

 GTG kelimesinin anlamı gitsem iyi olacak veya gitmeliyim manalarına gelmektedir. GTG kısaca söylenilmek istenilen kelimeyi ve cümleyi söylemek için yaygın kullanılan bir kısaltmadır. Kelimenin Türkçe anlamı ise gitmeliyim anlamına gelmektedir. 

 GTG Nedir, Açılımı Ne Demek?

 GTG kelimesinin Almanca bir kısaltma olduğunu söylemek mümkündür. Kelimenin açılımı ise got to go olarak ifade edilebilir. GTG kelimesi ise bu cümlenin baş harflerinin alınmasıyla oluşturulmuştur. GTG genel olarak bir kişinin bulunduğu ortamdan ayrılması gerektiği zaman kullandığı bir kısaltma olarak ifade edilebilir. GTG kelimesinin açılımı got to go, Türkçe anlamı ise gitmeliyim olarak ifade edilebilir.