Eğitim Hall Of Fame Ne Demek, Tükçesi Nedir? Basketbolda Hall Of Fame Olan Oyuncular Kimlerdir?

Hall Of Fame Ne Demek, Tükçesi Nedir? Basketbolda Hall Of Fame Olan Oyuncular Kimlerdir?

15.10.2021 - 15:18 | Son Güncellenme:

Hall of fama tarihte ilk defa basketbol maçı oynanan yerde kuruludur. Burası profesyonel olarak basketbol ile uğraşan kişilerin bir gün içerisinde yer almayı düşündüğü bir müzedir. Hall of fame ne demek, Türkçesi nedir? Basketbolda Hall of Fame olan oyuncular kimlerdir detayları ile derledik.

Hall Of Fame Ne Demek, Tükçesi Nedir Basketbolda Hall Of Fame Olan Oyuncular Kimlerdir

 Hall of Fame'e kabul edilen kişiler için törenler düzenlenir ve bu törende isimler ilan edilir. Burada James Naismith'ten Micheal Jordan'a kadar pek çok büyük basketbol efsanelerinin eşyaları sergilenir.

Haberin Devamı

 Hall of Fame Ne Demek, Türkçesi Nedir?

 Hall of Fame Türkçesi Şöhretler Salonu anlamına gelir. Basketbol dünyasında burası "Basketbolun Tapınağı" ismi ile de anılır. Burayı gezmek için Amerika'dan ve çeşitli ülkelerden buraya sürekli turlar düzenlenir. Basketbol ile alakalı tüm önemli konular ve kişiler burada sergilenir. 

 Hall of Fame Olan Oyuncular Kimlerdir?

 Basketbol kariyeri boyunca mükemmel başarılar sergilemiş olan basketbolcular, başarılı koçlar ve basketbol hakemleri bu müzede yer alır. Hall of Fame'de bulunan pek çok oyuncu bulunur. Bunlardan bazıları; Michael J. Jordan, Lynette Woodard, Leonard R. Wilkens, Robert E. Davies şeklindedir.