Eğitim 'Kekemelik' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'kekemelik' Yanıtları

'Kekemelik' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'kekemelik' Yanıtları

06.05.2021 - 17:19 | Son Güncellenme:

Genel olarak kare ve çengel bulmacalarda karşınıza çıkmakta olan kelimelerin anlamları ile ilgili bir bilginiz yoksa cevaplarını bulmak isteyeceksinizdir. Siz de bulmacalar da karşılaştığınız ve anlamını bilmediğiniz kelimeler ille ilgili olarak bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Kekemelik' bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada 'Kekemelik' yanıtları nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Kekemelik Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada kekemelik Yanıtları

 Kekemelik kelimesinin bulmacada karşınıza çıkan cevapları harf sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Kekemelik kelimesinin beş farklı anlamı bulunmaktadır. Kelimenin manaları ise harf sayılarına göre farklılık gösterebilmektedir. 

Haberin Devamı

 Kekemelik' Bulmaca Cevabı Nedir?

 Kekemelik kelimesi bulmacalarda en fazla karşılaşılan kelimeler arasında yer almaktadır. Siz de kekemelik kelimesinin cevabını aramadan önce ilk olarak kaç harfli bir yanıt aradığınızı bulmalısınız. 

 Harf Harf Bulmacada 'Kekemelik' Yanıtları

 Harf harf bulmacada karşınıza çıkan kekemelik kelimesinin yanıtları için beş farklı sonuç bulunmaktadır. Üç harfli cevabı aft, beş harfli cevabı agtem, altı harfli cevabı lüknet, yedi harfli cevabı rekaket, dokuz harfli cevabı ise pelteklik olarak ifade edilebilir. Bulmaca çözerken yazacağınız kelimelerin harf sayısına da dikkat etmeniz gerekmektedir.