Eğitim Mabel İsminin Anlamı Nedir? Mabel Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

Mabel İsminin Anlamı Nedir? Mabel Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

25.09.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Mabel, kökeni Latince olan unisex bir isimdir. Ebeveynler hem kız hem de erkek bebeklerinde Mabel ismini tercih edebilir. Mabel, TDK anlamı güzel, sevgi dolu ya da sevilen anlamındadır. Mabel isminin anlamı dışında ne demek olduğunu ve kökeninin merak edilen tüm detayları.

Mabel İsminin Anlamı Nedir Mabel Ne Demek, Ne Anlamına Gelir

 Mabel, sevgi dolu, güzel, sevilen anlamlarına gelen son dönemin popüler isimlerinden biridir. Latince kökenli unisex bir isim olan Mabel birçok ebeveyn tarafından anlamından dolayı tercih edilir.

Haberin Devamı

 Mabel İsminin Anlamı Nedir?

 Mabel, Latince bir isimdir. Mabel isminin anlamı ise sevgi dolu, güzel ve sevilen demektir. Kız ya da erkeklerde Mabel ismi kullanılabildiği için Mabel unisex bir isim olarak karşımıza çıkar. Mabel anlamının güzel olmasından dolayı tercih edilir ve kullanılır. 

 Mabel Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?

 Mabel, ülkemizde son dönemlerde sık sık karşılaşılan isimlerden biridir. Farklı bir isim olması ilgi görmesine ve tercih edilmesine sebep olmuştur. Latince bir isim olduğu için Latince kökenlidir. Kur'an'da geçmez ve TDK sözlük anlamı ise sevilen, sevgi dolu ya da güzel demektir.