Eğitim Siyah Saç Nasıl Açılır? Siyah Saç Rengi Doğal Yollarla Yollarla Nasıl Açılır?

Siyah Saç Nasıl Açılır? Siyah Saç Rengi Doğal Yollarla Yollarla Nasıl Açılır?

11.06.2021 - 01:34 | Son Güncellenme:

Siyah saç rengi yaz aylarında açılırsa yaz aylarında hem daha havalı bir görünüme ulaşır hem de daha sağlıklı bir görünüme sahip olur. Saçlarını siyah renge boyayan pek çok kişinin en önemli sorunlarından birisi de kendi doğal saç renklerine ulaşmak için saç rengi açma işlemleridir. Siyah saç nasıl açılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Siyah Saç Nasıl Açılır Siyah Saç Rengi Doğal Yollarla Yollarla Nasıl Açılır

 Saçlarının rengini kolay kolay açamayan kişiler, kuaförlerin denediği bazı yöntemleri deneyebilirler. Kendi ellerinizle saçınızdan birkaç ton daha açık bir boya ile saçınızın rengini açabilirsiniz. Ama bu işlemler saçlarınızın daha çok yıpranmasına neden olabilir.

Haberin Devamı

 Siyah Saç Nasıl Açılır? 

 Sadece eczanelerde ve bazı kozmetik mağazalarında bulunan açıcıları kullanarak saç renginizi açabilirsiniz. Fakat bu işlemi yaparken ürünün üzerinde yazan talimatlara uymanız gerekir. Bu yöntem biraz riskli olsa da diğer yöntemlere kullanıcılar tarafından daha çok memnuniyet toplamıştır. Fakat fazla uyguladığınız zaman saçlarınızda yanmalara ve kopmalara neden olabileceğini unutmamanız gerekir. Bu nedenle bu işlemi olabildiğince profesyonel kişiler yapmalıdır. Saç renginizi açmak için saçınızdan birkaç ton daha açık bir renk boya ile boyamayı da tercih edebilirsiniz.

 Siyah Saç Rengi Doğal Yollarla Nasıl Açılır?

 Siyah saçı doğal yöntemlerle birkaç ton kadar açarak saçınızın canlı ve havalı görünmesini sağlayabilirsiniz. Saçlarınızın sağlıklı bir görünüme sahip olarak birkaç ton renginin açılması için çaydanlığa su koyarak içine bir tutam papatya koymanız gerekir.

Haberin Devamı

 Saç rengini doğal yollarla açmak isteyen kadınların en çok tercih ettiği yöntemlerden bir tanesi de limondur. 1 adet limonu suyun içine sıkarak saç diplerinize masaj yaparak uyguladığınız zaman saçınız kendi alt tonunda açılır. Aynı zamanda saç kremine 1 adet tarçın ekleyerek de saç renginizin açılmasını sağlayabilirsiniz. Fakat uygulama sonrasında saçta tarçın kokusu kalacağınızı unutmamanız gerekir.