Sözlük Canı Tez Ne Demek? Canı Tez Deyiminin Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Canı Tez Ne Demek? Canı Tez Deyiminin Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

23.11.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Türkçe dilinde anlamları farklı olan deyimler bulunuyor. Bireyler gördükleri deyimlerle ilgili araştırmalar yaparak tüm anlamlarına ulaşmak istiyor. Canı tez deyimi de ilgi gören ve araştırılan bir deyimdir. Merak edilen canı tez deyiminin hangi anlamlara bağlı olarak söylenildiği araştırılan önemli konular arasında bulunuyor. Canı tez ne demek? Canı tez deyiminin TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Canı Tez Ne Demek Canı Tez Deyiminin Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Canı tez deyimi günümüzde pek çok kişinin doğru anlamlarda kullandığı bir deyimdir. Canı tez deyimi TDK'da anlamı detaylı olarak paylaşılmıştır. TDK'ya göre canı tez, sabırlı olmayan ve herhangi bir şeyin hemen olmasını isteyen kimse anlamına sahiptir.

Canı Tez Ne Demek?

Çok duyulan bazı deyimler bireylerin ilgisini çekebiliyor. İletişim esnasında duyulan deyimler bireyler tarafından araştırılabiliyor. Canı tez deyimi de kişilerin ilgisini çeken deyimler listesinde bulunuyor. Canı tez, sabırlı olmayan kişi anlamına sahip bir deyimdir.

Canı Tez Deyiminin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Canı tez bir deyim olarak günümüzde çok tercih edilebiliyor. Canı tez deyimi TDK'ya göre, herhangi bir şeyin hemen olmasını isteyen ve sabırlı olmayan kimse anlamına sahiptir.