Sözlük Fanila Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Fanial Ne İşe Yarar?

Fanila Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Fanial Ne İşe Yarar?

29.08.2022 - 17:00 | Son Güncellenme:

Fanila, dört mevsim kullanılabilen ter emici bir iç çamaşırıdır. Pamuklu yapıya sahip fanila, sağlıklı ve geçmişten bu güne kullanılmaktadır. Fanila sözcüğü, yeni nesil tarafından tanınmasa dahi ileri yaş kişilerin çok iyi bildiği bir giyim eşyasını tanımlamaktadır. Fanila ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Fanila ne işe yarar sizler için derledik.

Fanila Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Fanial Ne İşe Yarar

Fanila, bir iç çamaşırıdır. Pamuk ipliğinden üretilerek kullanıcıya sunulmaktadır. Fanila, her yaş ve cins insan için güvenli ve sağlıklı bir iç çamaşırıdır.

Haberin Devamı

Fanila Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Fanila, pamuklu, esnek ve sağlıklı bir iç çamaşırıdır. Fanila sözcüğü de Türkçe kelimeler ve söz öbekleri arasında yer alan, anlam ve kökeni merak konusu olmaktadır. Fanila, TDK Sözlükte, 2 farklı anlamda görülmektedir. İlk olarak, Phanella 1. Genellikle ince pamuk ipliğinden dokunmuş, ten üzerine giyilen iç çamaşırı: Erkek fanilası ve kadın fanilası türü bulunmaktadır. 2. Yumuşak yünden dokunmuş, hafif ve gevşek kumaş: fanila örtü, fanila ceket olarak görülmektedir.

Fanial Ne İşe Yarar?

Fanila, her mevsim kullanılabilir, ter çekmeye ve soğuktan kullanıcıyı korumaya yarar. Bir iç giyim ürünü olan fanila, iç üst giyim türüdür.