Sözlük Palas Pandıras Ne Demek? Palas Pandıras Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Palas Pandıras Ne Demek? Palas Pandıras Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

30.11.2021 - 16:51 | Son Güncellenme:

Türkçede birçok ikileme kullanılmaktadır. İkilemelerin ne anlama geldiği tam olarak bilinmemektedir. Bu ikilemelerden bir tanesi de palas pandıras ikilemesidir. İnsanlar palas pandıras ikilemesinin ne anlama geldiğini bilmemektedir ve palas pandıras ikilemesinin ne anlama geldiğini merak etmektedir. Palas pandıras ne demek? Palas pandıras kelimesinin TDK sözlüğündeki karşılığı nedir? Sizler için palas pandıras kelimesinin anlamını derledik.

Palas Pandıras Ne Demek Palas Pandıras Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Palas pandıras kelimesinin anlamı aceleyle, özensiz veya istenildiği gibi toplanamayan anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

Palas Pandıras Ne Demek?

Palas pandıras kelimesinin tek bir anlamı bulunmaktadır. Palas pandıras kelimesi aceleyle yapılan ve istenilen kadar toplanamayan şeyleri için kullanılmaktadır. Palas pandıras kelimesinin anlamı hazırlanmaya vakit bulamadan olarak verilmiştir.

Palas Pandıras TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Palas pandıras kelimesi TDK sözlüğünde aratıldığında bir anlamla karşılaşılmaktadır. Palas pandıras kelimesinin anlamı gereği gibi derlenip toparlanmaya veya hazırlanmaya vakit bulamadan anlamına gelmektedir. TDK sözlüğüne palas pandıras kelimesine örnek cümle olarak Elif Şafak’ın Palas pandıras evden fırlayıp bir de üstüne o kadar taksi parası bayıldığına bin pişmandı cümlesi örnek verilmiştir.