Sözlük Shounen Ne Demek? Shounen Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Shounen Ne Demek? Shounen Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

08.10.2022 - 14:50 | Son Güncellenme:

Shounen ya da Shōnen Japonca bir kelimedir. Japonca bir sözcük olan Shounen erkek çocuk ya da genç erkek anlamına gelmektedir. Genellikle mangaların ya da animelerin hitap ettiği kesim için kullanılan bir kelimedir. Shounen ne demek ve Türkçe anlamı nedir? İşte, tüm detaylar.

Shounen Ne Demek Shounen Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir

 Shounen genç erkek ya da erkek çocuk anlamına gelen Japonca bir sözcüktür. Shounen kelimesi genelde mangaların hitap ettiği grubu belirtmek için kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

 Shounen Ne Demek?

 Shounen kelimesinin anlamı birçok kişi tarafından merak edilerek internetten araştırılmaktadır. Japonca bir kelime olduğu bilinen Shounen kelimesi genç erkek demektir. Hem genç erkekleri hem de erkek çocuklarını tanımlamak için Shounen sözcüğünün kullanılması doğru olur.

 Shounen Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

 Japonca kökenli bir kelime olan Shounen bazı kişiler tarafından Shōnen olarak da bilinir. Shounen sözcüğünün Türkçe anlamı erkek çocuk veya genç erkek demektir. Shounen kelimesi genellikle manga ya da animenin hitap ettiği kesim için kullanılmaktadır ve bu nedenle de dilimizde kullanılır. Shounen kelimesinin Türkçe anlamı erkek çocuk ya da genç erkektir.