Sözlük Valve Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Tıp Dilinde Valve Ne Anlama Gelir?

Valve Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Tıp Dilinde Valve Ne Anlama Gelir?

02.02.2022 - 14:31 | Son Güncellenme:

Dilimizde kullanılmakta olan bazı kelimelerin sahip oldukları anlamlar bilinmemektedir. Valve kelimesi de dilimizde nadiren kullanılan kelimeler arasında yer almaktadır. Valve kelimesini ilk defa duyan kişiler ise bu kelimenin sahip olduğu anlam ile ilgili bilgi edinmek istemektedir. Valve ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Tıp dilinde valve ne anlama gelir? Valve kelimesinin anlamı ile ilgili tüm detayları derledik.

Valve Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Tıp Dilinde Valve Ne Anlama Gelir

 Valve kelimesi oldukça fazla kullanılmakta olan bir kelime olmasa bile bu kelimenin kullanımına rastlamak da mümkün olmaktadır. Valve kelimesinin araçlarla ilgili bir terim olduğu da ifade edilebilir. Aynı zamanda tıp alanında da kullanıldığı söylenebilmektedir.

Haberin Devamı

 Valve Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

 Valve kelimesinin araçlarla ilgili bir terim olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda valve kelimesinin akışkanları kontrol etmeye yarayan vana ve subap gibi tesisat elemanlarına verilen genel bir isim olduğunu söylemek de mümkündür.

 Tıp Dilinde Valve Ne Anlama Gelir?

 Valve terimi tıp alanında kullanılmakta olan bir terim olarak bilinmektedir. Kapak manasına gelen bir kelime olduğunu söylemek de mümkündür.