Ekonomi 12.5 milyar TL’lik 5 yeni proje

12.5 milyar TL’lik 5 yeni proje

04.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde satışa çıkaracağı 12.5 milyar TL değere sahip 5 proje ile 2023 yılını hedefleri doğrultusunda kapatmaya hazırlandığını açıkladı.

12.5 milyar TL’lik 5 yeni proje

Tahincioğlu, Ankara’daki Nidapark Çankaya, Bodrum’daki Nidapark Gündoğan Sunset, İstanbul’daki Nidapark Ataşehir, Nidapark Beykoz ve Anadolu Yakası’ndaki karma kullanımlı projesi Nidapark Küçükyalı’nın içerisinde yer alan Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazalarını Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıyla tanıttı.

Haberin Devamı

Özcan Tahincioğlu, sektörün yılın ilk dokuz ayında zor bir süreçten geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

“2023’e girerken öncelikli planımız ihtiyaca yönelik farklı lokasyonlarda yeni projelere odaklanarak marka genişleme stratejimizi devam ettirmekti. Bu plan doğrultusunda da yılın son çeyreğinde Ankara, Bodrum ve İstanbul’un farklı bölgelerinde farklı müşteri segmentine hitap edecek 12.5 milyar TL değerindeki 5 yeni projeyi hayata geçiriyoruz.”

Alışveriş caddesi

Projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Tahincioğlu, şöyle devam etti:

“Yaklaşık 38 bin metrekare inşaat alanına sahip Nidapark Çankaya’da fiyatlar 4 milyon 580 bin TL’den başlıyor. Nidapark Ataşehir’in ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50’si satıldı. Konut fiyatları 5 milyon TL’den başlıyor. Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağaza satışları başlıyor. Nidapark Gündoğan Sunset’te fiyatlar 380 bin dolardan başlıyor.” Tahincioğlu, Nidapark Beykoz Görele projesinin de önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını söyledi.

Haberin Devamı

12.5 milyar TL’lik 5 yeni proje

Projelerde teslimlere devam ediyor

Bir yandan yeni projeleri satışa sunarken bir yandan da proje teslimlerine devam ettiklerine dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, “2022 yılı içerisinde Nidapark İstinye’nin Panorama etabını, Nidapark Küçükyalı’da bulunan özel rezidans etabı Heybeli ve Mahalle etaplarını teslim ettik. Yine Kâğıthane’de inşa ettiğimiz Nidapark Ayyıldız projemiz de 2022 yılı içerisinde teslim ettiğimiz bir diğer projemiz olmuştu. 2023 yılında da kesintisiz teslim performansımızı devam ettirerek Nidakule Kayaşehir ve Nidakakule Küçükyalı’daki 362 adet ofisin teslimlerini tamamladık” diye konuştu.