Ekonomi Çocuğu takip et otonun yerini bul

Çocuğu takip et otonun yerini bul

27.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Vodafone Türkiye, nesnelerin interneti çalışmalarının meyvelerini topluyor. Yeni V-Çocuk Saati, V-Pati, V-Araba ve V-Çanta olmak üzere dört ürünün sunulduğu V-Yaşam’la bireyler kişi ya da nesneleri uzaktan takip ederek güvende olup olmadığını anlayabilecek.

Çocuğu takip et otonun yerini bul

Akıllı Çocuk Saati ile bireysel nesnelerin interneti pazarına giriş yapan operatör, ‘V-Yaşam’ markası altında kullanıcısına her an her yerde bağlı olan ve mobil uygulama üzerinden kurulabilen bir akıllı ürün ailesi sunuyor.

Haberin Devamı

Vodafone’un Alcatel işbirliğiyle sunduğu yeni V-Çocuk Saati ile ebeveynler, güvenli bölgeler belirleyerek, çocukları bu alanın dışına çıktığında bildirim alabiliyor. Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde köpeği rahatsız etmeyen V-Pati ile her an her yerde evcil hayvanların nerede olduğunu uygulama üzerinden görmek mümkün oluyor.

Cihazları bağlıyor

Şirketin Arvento işbirliğiyle sunduğu V-Araba ile araç sahipleri, araçlarını nereye park ettiklerini ‘Aracımı Bul’ moduyla anında hatırlayabiliyor. V-Çanta ile çanta ve valiz kullanıcıları, güvenli bölgeler belirleyerek, çantaları bu alanın dışına çıktığında bildirim alabiliyor. Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, “Türkiye’de IoT pazarının büyüklüğünün 1.3 milyar TL olduğu tahmin ediliyor. Bu alanında dünya çapındaki uzmanlığımızı kullanıyoruz” dedi.